Let Op! Paasmaandag 22 april gesloten

Begeleiding

Zorgboerderij Asselterhof staat onder leiding van Ton en Germa Dings. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor de gang van zaken op het bedrijf. Ton vanuit zijn ervaring als agrarisch ondernemer en Germa vanuit haar ervaring als begeleider in de zorg voor verstandelijk gehandicapten.

Erik en Laura, de kinderen van Ton en Germa, werken zoveel als mogelijk, maar minimaal elke zaterdag mee op de boerderij. Zij doen dit zowel op het gebied van agrarische werkzaamheden als op het gebied van de begeleiding. Verder worden Ton en Germa ondersteund door een aantal vaste medewerkers, namelijk Chrissy Beurskens, Dana van de Rieth, Sylvia Beurskens en Stephanie Vankan. Er zijn nog 3 medewerkers in dienst voor een klein aantal uren, voornamelijk voor de zaterdagen en de vakanties, Janine Koppes, Jessica Gäde en Kimmy Koerts. Daarnaast bieden diverse vrijwilligers enkele uren per week ondersteuning in de begeleiding en het vervoer.

Allen zijn zeer gedreven, gepassioneerde krachten voor het bedrijf en hebben veel affiniteit en betrokkenheid met zowel de cliënten, de dieren als ook het buitenwerk.

Ton Dings

Ik kan enorm genieten van het samen mogen werken met al deze unieke mensen op onze prachtige boerderij. Samen het werk aanpakken en de klussen klaren zorgt voor voldoening.

Germa Dings

Mensen motiveren om mee te doen en te laten genieten van al het moois wat de boerderij te bieden heeft is mijn grote drijfveer. Elke dag zie ik het als uitdaging het beste uit de mensen te halen en ieders mogelijkheden in te zetten om samen het werk van alledag te doen.

Chrissy Beurskens

Het begeleiden van mensen in een natuurlijke omgeving geeft mij ontzettend veel energie. Energie welke mij motiveert om elke dag een bijzondere dag te maken voor elkaar en met elkaar. Het is bijzonder om te mogen ervaren dat mijn bijdrage het verschil kan maken in het leven van deze mensen en dat ik een stukje mag bijdragen aan hun leerproces. Daar ben ik trots op!

Dana van de Rieth

Mijn hart ligt bij het werken met mensen. Zolang ik me kan herinneren vind ik het fijn om te “zorgen” en dieren zijn altijd mijn passie geweest. Het werken op Asselterhof brengt mijn beide passies samen en is voor mij dan ook een perfecte combinatie. Samen voor de dieren zorgen en het doen van alle andere boerderij taken, brengen voldoening en plezier. Dit te ervaren en hier een bijdrage aan kunnen leveren maakt elke dag bijzonder!

Sylvia Beurskens

Het mooie van Asselterhof vind ik de combinatie van zorg verlenen en het daadwerkelijk functionerend agrarisch bedrijf. Samen werken met onze hulpboeren, ieder op zijn eigen niveau, tussen en voor de dieren, schept een speciale band, waardoor iedereen zich ook belangrijk en gezien voelt. Dat is de reden waarom ik hier graag werk. Wij runnen samen een boerderij!

Stephanie Vankan

De kleine geluksbrengers: de zon die schijnt, de lach op het gezicht van een hulpboer omdat de taak zo snel lukte, het praatje dat kort was, maar zo ontzettend kan opluchten. Deze kleine geluksbrengers zijn rijkelijk aanwezig binnen Asselterhof. Werken met deze hulpboeren met allemaal hun unieke en mooie eigenschappen, maar ook met de dieren die bijvoorbeeld dankbaar hun hooi op eten, maakt een werkdag tot een mooie dag.