Let Op! Zomersluiting: ma 22 juli t/m zo 4 aug

Informatie-ochtend en schenking

1 oktober 2018

Op zaterdag 22 september heeft een informatie-ochtend plaatsgevonden bij Asselterhof voor ouders/verwanten en wettelijk vertegenwoordigers. Er werd informatie gegeven over de AVG (algemene verordening gegevensbescherming), zorgmail en de website werd getoond. We hadden Thijs Scheepers vanuit de Stichting mentorschap Limburg uitgenodigd om het een en ander te vertellen over wettelijke vertegenwoordiging.

Daarnaast kwam Berno Simmelink aan het woord van de Stichting Vrienden van Asselterhof. Deze stichting is pas opgericht en heeft tot doel het ondersteunen van de activiteiten van Zorgboerderij Asselterhof die bevorderlijk zijn voor het welzijn van de cliënten, middels het uitvoeren van activiteiten en het verzorgen van financiële middelen. Vanuit deze stichting werd op de informatie-ochtend een voetbaltafel overhandigd. We weten zeker dat de cliënten van Asselterhof hier veel gebruik van zullen maken.

De informatie van deze ochtend is inmiddels ook verspreid via de mail aan alle ouders/verwanten en wettelijke vertegenwoordigers.

Terug naar het overzicht