Let Op! Zomersluiting: ma 22 juli t/m zo 4 aug

Jubileumfeest

10 oktober 2022

Zaterdag 24 september hebben we groot feest gehad, een jubileumfeest. Het was een gezellige drukte van hulpboeren met hun achterban en medewerkers en vrijwilligers. Vanwege corona heeft er de afgelopen jaren geen jubileumfeest plaatsgevonden. De jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 werden nu dan ook goed in het zonnetje gezet en ontvingen allemaal een cadeau. Er waren heel wat jubilarissen, 5 jaar, 10 jaar, 15 jaar en 2 personen zelfs al 20 jaar bij Asselterhof.

Ook was er het jubileum van Zorgboerderij Asselterhof, al 25 jaar wordt hier zorg op maat geboden voor mensen met een hulpvraag. Er werden heel wat bloemen en cadeaus in ontvangst genomen,  van de hulpboeren, cliëntenraad, stichting vrienden van Asselterhof, medewerkers en van Erik en Laura, de eigen kinderen van Ton en Germa.

De cliëntenraad had een beeldje als cadeau: een beeldje van “Samen de handen ineen”. Het beeldje heeft een mooie symbolische betekenis: Door de handen ineen te slaan ontstaat er een bolwerk van kracht en energie. Dat is de afgelopen 25 jaar wel gebleken. Erik en Laura gaven een bloem van metaal, deze staat symbool voor bloei en groei, zowel voor het individu als voor het totale bedrijf. De bloem herinnert Erik en Laura aan de dahlia’s die we al vanaf de start van Asselterhof hebben.

Terug naar het overzicht