Let Op! Gesloten: ma 22 juli t/m zo 4 aug i.v.m. zomersluiting

Kwaliteitsjaarverslag 2021

27 januari 2022

Op 16 januari is het kwaliteitsjaarverslag 2021 ingediend bij het kwaliteitsbureau landbouw en zorg. Op 19 januari was ons jaarverslag al getoetst door een beoordelaar en goedgekeurd. Met het jaarverslag hebben we laten zien dat we voldoen aan de kwaliteitseisen die gesteld worden door de Federatie Landbouw en Zorg. Klik hier om het jaarverslag te lezen.

“Allereerst mijn complimenten voor dit mooie en uitgebreide jaarverslag waardoor ik de indruk heb dat ik helemaal ben meegenomen in alle facetten van uw bedrijf. U beheerst de kunst om overstijgende reflectie toe te passen”, aldus de auditor. Verder noemde ze dat er veel tijd en energie is gestoken in het schrijven van dit mooie verslag. Hier zijn we erg trots op.

“Naast dat ik met veel plezier uw jaarverslag heb gelezen, heb ik ook met een kritische blik gekeken. Ter ondersteuning en inspiratie geef ik u nog een aantal punten mee die mij opvielen in uw jaarverslag waarvan ik denk dat het een meerwaarde zou kunnen hebben om hier in volgend jaarverslag aandacht aan te besteden”. Deze punten nemen we uiteraard mee voor het verslag van 2022.

Terug naar het overzicht