Let Op! Zomersluiting: ma 22 juli t/m zo 4 aug

Open dag en jubileumfeest

24 mei 2019

Op zondag 19 mei hielden we open huis, lammetjes-kijkdag. Het was een geslaagde dag, druk bezocht, goed weer en er was van alles te doen voor jong en oud. Zo konden de kinderen allerlei activiteiten doen, zoals een speurtocht met boerenspellen, schminken en paardrijden. Ook was er een boerenterras, met vers gebakken wafels en vlaai, iedereen mocht overal rondkijken en genieten van de lammetjes, het scheren van de schapen en lekker rondlopen over de stallen, het erf en de tuin.

Tijdens de open dag kregen we van de Stichting Vrienden van zorgboerderij Asselterhof een pipo-wagen aangeboden en twee fijne stevige goals. Ook kregen we van de familie Geraets uit Beesel een setje tafeltennisbenodigdheden. Super bedankt namens de hulpboeren van Asselterhof.

Aansluitend aan de open dag vond het jubileumfeest plaats, met een hapje te eten, muziek en een balonnenclown. Diverse hulpboeren werden gehuldigd, Joost die al 20 jaar bij Asselterhof is wreef zich in zijn handen van plezier, en Martine, Noortje, Inge, Daphne en Bianca straalden ook toen ze gehuldigd werden vanwege hun 15-jarig jubileum. Ward, Nicky en Kim L. komen ook alweer 10 jaar met veel enthousiasme naar de boerderij. Fabien, Ceylan, Jordy en Siem komen al 5 jaar elke zaterdag om lekker te klussen en te spelen. Alle jubilarissen kregen een speldje en een mooie foto-collage.  Verder werd er ook een medewerker gehuldigd, namelijk Sylvia. Zij is al 10 jaar een zeer betrokken kracht bij Asselterhof. Ook zij werd in het zonnetje gezet. Van harte proficiat allemaal.

 

Terug naar het overzicht